Home
 

Herken je kracht

Belemmerende overtuigingen de baas

Je blijft maar tegen dat ene punt aanlopen. Je kunt geen ‘nee’ zeggen tegen mensen, het lijkt wel of je geen controle hebt over je eigen werkzaamheden, of je hebt te weinig tijd en altijd haast. Wat het ook is, het hindert je in je werk of belemmert je in je carrière. Misschien heb je er ook last van buiten je werk. Persoonlijke coaching helpt jou om je valkuilen en te leren (her)kennen. En leert je hoe je jouw eigen kracht kunt inzetten om die valkuilen in de dagelijkse praktijk de baas te zijn.

Aanpak

Het doel van het coachingstraject ‘Herken je kracht’ is allereerst meer zelfinzicht krijgen. Ik maak daarvoor gebruik van een aantal verschillende methodieken, afhankelijk van jou en je vraag. Door de gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in je eigen houding en gedrag. Dat kan soms confronterend zijn, maar het is essentieel om de kern van je probleem te achterhalen.

Tegelijk krijg je inzicht in jouw talenten en kracht, die je kunt inzetten om je obstakels te overwinnen. Dat is een kwestie van veel oefenen en uitproberen, waarbij we steeds gebruik maken van je eigen praktijkervaringen. In onze gesprekken evalueren we die uitvoerig, zodat je ervan leert en een volgende stap kunt zetten op weg naar jouw doel.

Een coachtraject bedraagt, afhankelijk van jouw wensen, 8 tot 9 gesprekken.

Kennismakingsgesprek

Een coachingstraject start altijd met een kennismakingsgesprek. Dit is vrijblijvend, zodat je eerst kunt ervaren of het wel ‘klikt’. We bespreken jouw specifieke probleem en de situaties waarin zich dat voordoet. Vervolgens formuleren we samen een doelstelling voor jouw traject. Op basis hiervan stel ik een plan van aanpak op. Zodra jij daar een akkoord op geeft, gaan we verder.

Om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, kun je mij mailen of bellen.