Home
 

Over

VanSchoonhovenCoaching staat voor nuchtere en praktijkgerichte coaching en training. Als coach en trainer ga ik uit van de vraag van mijn cliënt en de ontwikkeling die nodig is om deze vraag op te lossen. Ik ben hierbij sterk gericht op de dagelijkse praktijk van de ander. De onderwerpen die we bespreken worden daardoor direct toepasbaar, zodat het ook beter beklijft.

Als coach …

… richt ik me op jou, jouw krachten en jouw talenten. Iedereen heeft zijn eigen krachten, maar niet iedereen kent ze en weet ze volledig in te zetten. Ik zorg dat jij ontdekt wat je kunt en wat je echt wilt. Dat doe ik praktisch, nuchter en doelgericht. Met gesprekken, oefeningen en persoonlijke begeleiding zorg ik ervoor dat jij je afgesproken doelen bereikt.

Als trainer …

… staat voor mij centraal dat de deelnemers allemaal hun eigen ontwikkeling doormaken met betrekking tot hun eigen vraag en de doelstelling van de organisatie. Ik werk graag met kleine groepen, zodat ik de deelnemers individueel kan volgen en op hun eigen manier kan aanspreken. De trainingen zijn altijd interactief van opzet. De deelnemers blijven bij mij geen toehoorders, maar gaan actief aan de slag. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van casussen uit hun eigen praktijk.

Wat mij kenmerkt als coach, trainer en adviseur:

·

Mijn persoonlijke, interactieve benadering

·

Mijn analytische en planmatige werkwijze

·

Mijn concrete, doelgerichte aanpak

·

Een werkwijze die je uitdaagt jezelf anders te bekijken

·

En natuurlijk mijn luisterend oor.